Sunday, January 22, 2012

just one word on my mind

AKU TAK NAK COUPLE LAHH !
tolong lahh. aku memang ta sesuai untuk dijadikan couple korang oke. ganas ! ta lembut macam perempuan lain.yang aku ta puas hati kenapa ramai ta suka aku bahagia ? yee ! apa yang aku post dkt fb mcm aku dahh teramat fall in love bukan ? oke. aku just tulis benda yang macam hati aku tengah sangat lah hangat in love with someone. but who ?! no one lahh. aku saja tulis. suka sukaa. aku langsung ta ade sesapa melainkan my family, friendss and people around me. ramai yang macam menjauhkan diri lepas aku akan post one by one dekat my status. kenapa ? aku ta layak nak disayangi ke ? aku malas lahh nk pikir pasal benda neyy semua. pusing kepala. its make me hurt.